Opvouwbare campingkeukens

Een compacte campingkeuken is een onmisbare schakel voor elke campingbezoeker. Met een uitklapbare campingkeuken ben je verzekerd van basiscomfort tijdens het koken, bakken en braden op de camping. Ga jij binnenkort weer de buitenlucht in met camper, caravan of tent? Dan zijn onze inklapbare keukenunits zeker een aangename toevoeging tijdens jouw verblijf in de natuur. Ben jij op zoek naar de beste campingkeuken voor dit kampeerseizoen? Bekijk hieronder het aanbod:

ALLE KOOKITEMS | GASSTELLEN | KOOKPLATEN | MAGNETRONS | OVENS | PANNENSETS


Het gemak van een Inklapbare campingkeuken

Een inklapbare campingkeuken is een compact en draagbaar kookstation dat speciaal is ontworpen voor buitenavonturen. Deze ingenieuze kampeeruitrusting is doorgaans gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium of staal en is ontworpen om eenvoudig op te zetten en in te klappen. Met handige legplanken, aanrechtbladen en opbergvakken biedt het een georganiseerde kookruimte in de wildernis.

Inhoud van de gemiddelde campingkeuken

Een gemiddelde campingkeuken voorziet kampeerders van essentiële kookvoorzieningen. Het bevat meestal een elektrische kookplaat of compact gasstel. Sommige kampeerders genieten van de luxe van een combimagnetron op de camping. Een koelkast of koelbox is ook gebruikelijk, waardoor bederfelijke producten vers blijven tijdens het kamperen. Een compacte pannenset (voor vuur of inductie) is natuurlijk onmisbaar in elke campingkeuken. Tot slot bevat een inlapbare campingkeuken vaak een aantal horizontale planken ter behoeve van opbergruimte.

 

inklapbare kampeerkeuken met wasbak voor tent, caravan of camper.

Kamperen met alle gemakken van thuis

Met campingmeubels kun je een volledige huishouding creëren, zelfs te midden van de natuur. Een campingkeuken vormt vaak het centrale punt. Naast de keuken is een campingtafel van vitaal belang, waarop je kunt eten en je kookgerei en voedsel kunt organiseren. Comfortabele campingstoelen bieden de ideale zitplaatsen voor maaltijden en ontspanning. Samen vormen deze elementen een complete buitenhuishouding, waardoor je kunt genieten van het gemak van een thuiskeuken, maar dan op de camping.

Veiligheidsrisico’s rondom de campingkeuken

Een campingkeuken is minder stabiel en dat komt met de nodige veiligheidsrisico’s. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus nodige voorbereiding is aanbevolen. Een EHBO-kit moet altijd binnen handbereik zijn om kleine verwondingen te behandelen. Een brandblusser is essentieel om snel in te grijpen bij kleine branden die kunnen ontstaan in de campingkeuken. Een blusdeken kan gebruikt worden bij een vlam-in-de-pan situatie. Bij het gebruik van een (verouderd) gasstel, is een koolmonoxidemelder zeker aan te raden.

Campingkeuken kopen bij Campingpoint.nl

Het mag duidelijk zijn, een campingkeuken blijkt vaak een onmisbare schakel voor een prettig verblijf op de camping. Heb jij binnenkort een kampeertrip geboekt? Verzeker jezelf van een comfortabele en vooral veilige kookopstelling met onze uitklapbare keukens. Niet ieder vakantiebudget is even groot, dus Campingpoint.nl combineert betaalbare campingkeukens met keukens van absolute topmerken. Bekijk het aanbod online en geniet komend weekend nog van jouw nieuwe camping pannenset.