Chemisch toilet

Een chemisch toilet is een onmisbare schakel voor elke campingbezoeker. Met chemisch toilet ben je verzekerd van een hygiënisch toilet tijdens je verblijf op de camping. In tegenstelling tot een simpele toiletemmer, kan een chemisch toilet langer gebruikt worden zonder nare geurtjes. Ga jij binnenkort weer de buitenlucht in met camper, caravan of tent? Dan zijn onze chemische toiletten zeker een aangename toevoeging tijdens jouw verblijf in de natuur. Bekijk hieronder het aanbod:

ALLE SANITAIR | KAMPEERTOILET | CHEMISCH TOILET | DOUCHES | DOUCHETENTEN | BADEN


De luxe van een chemisch toilet op de camping

Een chemisch toilet op de camping biedt ongekende luxe, ongeacht of je met een caravan, camper of tent kampeert. Het is als een privébadkamer op wielen. Je kunt gemakkelijk je behoefte doen zonder ver te hoeven lopen naar gedeelde wc’s. Het toilet heeft een speciale vloeistof die nare geurtjes voorkomt en zorgt voor een schone omgeving. Na gebruik spoel je gewoon door, en het afval verdwijnt in een tank die je later leegt. Het is superhandig en hygiënisch. Voor caravan- en camperbezitters betekent het extra comfort en gemak. Maar zelfs in een tent biedt het chemisch toilet een vleugje luxe, waardoor kamperen aangenamer wordt.

Hygiëne op peil met basis sanitaire voorzieningen

Om je persoonlijke hygiëne op de camping op peil te houden, zijn er handige sanitaire voorzieningen beschikbaar. Een chemisch toilet maakt het eenvoudig om naar het toilet te gaan zonder ver te hoeven lopen. Het neutraliseert geurtjes en houdt alles schoon. Voor een verfrissende douche kun je gebruik maken van buitendouches en douchetenten. Deze zijn draagbaar en bieden privacy. Je kunt gewoon onder de douche stappen en jezelf wassen met warm water. Voor de luxe kampeerder zijn er zelfs uitvouwbare ligbaden. Na een stevige hike is een warm (of koud) bad echt heerlijk. Dankzij deze voorzieningen hoef je je geen zorgen te maken over je persoonlijke hygiëne tijdens het kamperen.

 

Chemisch toilet of toch een kampeertoilet als wc rondom camper, caravan of tent.

Waar op letten bij een camping toilet

Bij het overwegen van de aankoop van een chemisch camping toilet zijn er enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden. Allereerst moet je rekening houden met de grootte en capaciteit van het toilet, afhankelijk van de behoeften van je kampeertrip. Voor gezinnen of langere reizen is een grotere tank handig om minder vaak te hoeven legen. Daarnaast is de draagbaarheid van belang. Kijk kritisch naar het formaat, gewicht en bijvoorbeeld de aanwezigheid van wieltjes. Ten slotte, overweeg de functies zoals spoelsystemen, geurcontrole en gebruiksgemak.

Betaalbare chemische toiletten van Thetford

De reden waarom de chemische toiletten van Thetford zo populair zijn, is omdat ze slim zijn ontworpen en goed werken. Ze zijn draagbaar en handig, wat betekent dat je ze gemakkelijk overal kunt gebruiken, zelfs op afgelegen plekken. De toiletten van Thetford hebben veelal een handig doortreksysteem. Zo voorkom je dat restanten na een toiletbezoek in beeld blijven. Thetford wc’s bevatten daarnaast speciale chemicaliën die vieze geurtjes weghouden en ervoor zorgen dat alles schoon blijft. Thetford campingtoiletten bevatten een handige uitneembare cassette. Zo is het legen van de tank een fluitje van een cent.

Ontlasting biologisch verantwoord afvoeren

Een chemisch toilet is niet schadelijk voor de natuur omdat het afval wordt behandeld met speciale chemicaliën die geuren neutraliseren en bacteriën doden. Hierdoor wordt het afval biologisch afgebroken en onschadelijk voor het milieu. Wanneer je het toilet leegt, wordt het verdunde afval op een daarvoor bestemde locatie geleegd, zoals een sanitaire voorziening op de camping. Hierdoor wordt voorkomen dat schadelijke stoffen in de natuur terechtkomen.